Tvingad av tåget – mitt i natten

29 december, 2015 i Handel

SJ:s kundtjänst lovade att Deni fick ha hund i sovkupén från Älvsbyn till Uppsala. Men tåget hann knappt rulla igång, förrän misstaget uppdagades. En konduktör dök upp och talade om att det var strängt förbjudet med djur i sovkupéerna, skriver PT. – Han sa att han skulle gå och kontrollera om det fanns någon annan plats jag kunde ta. Han var borta en hel timme och rätt ledsen när han kom tillbaka, hela tåget var fullbokat och jag och Colin måste kliva av, säger Deni. Vid SJ:s presstjänst säger Lisa Björnsson spontant att de är mycket ledsna över det som hänt, att det var väldigt olyckligt och måste ha berott på en del missförstånd. – Möjligen kan det bero på att vi precis öppnat upp möjligheten att boka liggvagn när man reser med hund, inte sovvagn, och att kundtjänst blandat ihop det, säger hon. Inte heller hade hon behövt kliva av tåget, utan hade kunnatstå hela vägen. Deni kommer få ekonomisk kompensation. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.