Länkade till Cmores hemsida – döms betala skadestånd

4 januari, 2016 i Bedrägeri

61 000 för rättegångskostnader och 12 000 kronor i böter och skadestånd blev straffet för att ha länkat två betalmatcher till sin hemsida 2007. För Linus Sandberg från Östanbo är åtta jobbiga år med tre rättegångar äntligen över, skriver helahälsingland. – Om jag bara hade vetat. Det enda jag gjorde var att kopiera två helt okrypterade länkar från en chatt och lade sedan ut dem på min hockeysida. Länkarna var CMores egna så det handlade inte om några vidarestreamade olagliga sändningar. Själv tittade jag inte ens på matcherna. Men någon hade uppmärksammat vad Linus Sandberg gjort och tipsade Canal+ som kanalen hette tidigare. Det resulterade i tre rättegångar och ett utlåtande från EU-domstolen. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.