Petra är en mästare på gratisprylar

8 januari, 2016 i Ekonomi, Handel

Petra är en riktig gratisletare. Varje år får hon prylar värda runt 100 000 kronor hemskickade – helt gratis! Här får du några av hennes tips – perfekta nu i januari när mångas ekonomi är lite ansträngd, skriver Hemmets. – Jag lägger ungefär två timmar per dag på att leta gratisprodukter. Det är samma tid som jag tidigare ägnade åt att sitta framför tv:n, säger Petra som till vardags arbetar som socialsekreterare. Hon har en egen blogg där hon delar med sig av gratistips till sina följare. Och datorn och internet är en stor hjälp för henne. Facebook är till exempel en säker källa för att snappa upp gratisprodukter. – Du kan följa större företags Facebook-sidor, till exempel Pågen, Haribo, Kavli, Garant eller Coop som delar ut gratisprodukter med jämna mellanrum. Ett vanligt sätt att få gratiserbjudanden är att delta i marknadsundersökningar där man svarar på frågor om en produkt eller ett företag. Konsumentverket varnar dock för gratiserbjudanden på internet. Det kan vara ett sätt för oseriösa företag att luras eller för att komma över namn och personnummer. Petra klarar sig dock undan genom att ha en extra epostadress och ett extra mobilnummer med kontantkort. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.