Två män gillrade cash trap på bankomat

1 februari, 2016 i Bedrägeri

Två män ska ha placerat en så kallad cash trap på en bankomat i Vänersborg. Nu misstänks de båda för bedrägeri, skriver ttela.se. Männen avslöjades av en kund som upptäckte att de sysslade med något vid bankomaten. När han skulle ta ut pengar kom det inga. Mannen kontaktade tekniskt support och ställde sig sedan och väntar. Efter en stund satte han sig i bilen och då dyker plötsligt en av de båda männen som stod framför honom i kön upp igen. – Han gör en snabb rörelse och går sedan tillbaka till sin bil. När jag går och kollar ser jag att bankomaten ser annorlunda ut, en metallskena fattas, berättar mannen. Han bestämmer sig för att följa efter dem och kontaktar samtidigt polisen. Vid Blåsut möter polisen upp och kan gripa de båda männen. – Han har varit väldigt rådig som följde efter dem så att vi kunde gripa dem. De har haft någon typ av utrustning där sedlarna fastnade på något sätt, en så kallad cash trap, säger Marcus Carlsson, inre befäl på polisen i Trollhättan. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.