7 vanliga turistbluffar i Thailand

8 februari, 2016 i Bedrägeri

Thailand är ett fantastiskt land att semestra i och majoriteten av landets befolkning vill dig väl. Men det finns också dem som kan gå långt för att lura av dig dina intjänade semesterpengar. Här är några av de vanligaste blåsningarna som turister råkar ut för i Thailand, skriver Vagabond. En variant är att påstå att sevärdeheten är stängd, och sedan tipsa dig om något annat – som istället är en butik. Falska ädelstenar är vanliga, och erbjuder tuk-tukföraren en extra sightseeing-tur är risken stor att du blir körd till en butik. Övriga bedrägerier är fel växel, dyr flygplatstaxi, fågelfrömatare som vill ha betalt och Jetski-uthyrare som blåser dig på pengar för påstådda skador. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.