Micke sålde husbilen – blev blåst på 140 000 kronor

12 februari, 2016 i Handel, Motor

Micke lämnade i oktober in sin husbil, värderad till 240 000 kronor, till en bilförsäljare i Stockholm. Vid inlämningen ska Micke ha fått en förskottsbetalning på 60 000 kronor samt en bil värd 20 000 kronor. Resterade 160 000 kronor skulle han få så fort husbilen blev såld, enligt Micke. Men bilförsäljaren ska aldrig ha gett honom pengarna, skriver Metro. – Husbilen sålde han redan fem dagar efter att jag lämnat in den men i stället sa han att den gått sönder och att han inte hade råd att ersätta mig, berättar Micke. – Det är en riktig bedragare som försöker hitta på sina egna regler trots att vi båda skrivit under ett avtal. Han är hotfull och aggressiv när jag hör av mig. Samtidigt är han livrädd för att jag ska stämma honom. Men jag kan inte bara sitta och vänta, jag ju måste agera. När Metro når bilförsäljaren hävdar han att Micke ljuger och att husbilen var i dåligt skick från början. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.