Erbjöds betala med sex i köp- och säljgrupp

15 februari, 2016 i Bedrägeri, Handel

Annonsen på Facebook om en ny Iphone 6 till salu såg riktig ut. Men när Sofie svarade på den blev hon erbjuden den gratis mot sex, skriver GD. Till en början funderade hon på att polisanmäla mannen, men ändrade sig. I stället blockerade hon honom och skrev ett inlägg i gruppen där hon varnar för honom. Många medlemmar visade sitt stöd i kommentarer och meddelanden. – Jag tror både kontot och mobilen är fejk, säger hon. I folkbokföringen finns ingen person med det namn mannen använder. På hans profilbild syns en grå sportbil med personlig registreringsskylt som tillhör en Gävlebo. – Det känns obehagligt att han använt min bil som profilbild, men jag hörde mig för hos polisen och det är inget brott, säger bilägaren. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.