Bilen gick igenom besiktningen – tappade bromsarna

17 februari, 2016 i Motor

Johannes hade utan större problem fått sin Nissan genom besiktningen. Det blev värre när han skulle hem. Bromsarna tog allt sämre – och till slut inte alls, skriver ÖA. Vid en kontroll visade sig bromsröret ha rostat sönder. Till artikeln >>
Bromsrören på Nissan Primera av den här årsmodellen – 1998 – sitter lite ”undangömda”, som stationschefen Mikael Ludén uttrycker det. – Man ser inte hela röret. Men en sådan här sak ska ändå inte missas. Vi har inga ursäkter. Han lovar att Opus kommer att ersätta Johannes för de kostnader han i efterhand haft. Han säger också att han och företaget gärna ser att en missnöjd kund i första hand vänder sig till Opus. – Konsumentköplagen gäller även för en bilprovning. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.