Tradera inför BankID för ökad säkerhet

29 februari, 2016 i Bedrägeri, Handel

Nu inför Tradera BankID-identifiering för att öka säkerheten för sina kunder. Tradera blir i och med den nya rutinen tryggare för både köpare och säljare, och det blir lättare att till exempel förhindra bedrägerier. Det skriver företaget i ett pressmeddelande. Kontroll av identiteten med BankID kan göras när Tradera anser att det är befogat, och kan göras om det finns skäl att tro att det är fel person som använder kontot. Det kan röra sig om medlemmens historik eller ett moment där högre säkerhet behövs, till exempel lägga upp auktioner som avslutas väldigt fort. Till pressmeddelandet >>

1 svar på Tradera inför BankID för ökad säkerhet

  1. Då kan inte linuxanvändare sälja sina saker på tradera då det inte finns något bankid för linux efter att microsofts agenter dödade bankid för linux