Elgiganten varnar för falska facebookmeddelanden

1 mars, 2016 i Bedrägeri, Varningar

Bluffmail och bluffsms är något som allmänheten varnats för gång på gång – och nu dyker det upp falska meddelanden på Messenger på Facebook också, skriver P4 Jönköping. Meddelandena ser ut att komma från Elgiganten och erbjuder en 55 tums smart-tv för en eller fem kronor. Men klickar du på länken binder du dig för ett abonnemang på flera hundra kronor i månaden. – Jag har inte hört om någon kund som blivit drabbad. Vi blir lika lurade som mottagarna. Någon använder sig av vårt varumärke i ett felaktigt syfte och det enda som vi kan göra är att be mottagare att vara försiktiga och uppmärksamma om de får något sådant, säger Jessica Wallin, pressansvarig på Elgiganten. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.