Sverker listar de värsta konsumentfällorna

2 mars, 2016 i Allmänt, Handel

När konsumentvägledningen i Gävle firade 40 år var tv-profilen Sverker Olofsson på plats. Han sa att samhället blivit cyniskt och varnade för de värsta fällorna, skriver GD. Det var alldeles fullt i Stadsbiblioteket i Gävle när firandet gick av stapeln. Sverker Olofsson började med att säga att invånarna i Gävle kunde skatta sig lyckliga över att ha hela sju konsumentvägledare till hands. Sedan guidades publiken i hur det har varit att vara konsument under varje decennium sedan konsumentrådgivningen inrättades. Konsumentrådgivarna i Gävle fick en efter en gå upp på scenen och beskriva varsitt årtionde. 70-talet var först ut. Då var det hemförsäljning som gällde och särskilt försäljning av dammsugare. Men det var också avbetalningarnas guldålder. Till artikeln/se tv-inslag >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.