Ing-Britts vykort till barnbarnet försvann

15 augusti, 2016 i Handel

Ing-Britt postade vykort till barnbarnet och brev till väninnan. Snopen konstaterar hon att båda försändelserna är spårlöst borta, skriver HP. Postombudets personal på Hemköp bara skakade på huvudet när Ing-Britt frågade efter sina försändelser. – Hon sa att detta hände så många och att det inte var någon idé för personalen att ringa PostNord. Ing-Britt kontaktade själv PostNords kundtjänst. Hon fick veta att det inte finns något att göra. Mannen i kundtjänst föreslog henne att skriva nya brev och önskade bättre tur med dem. – Han lät inte otrevlig utan snarare uppgiven. Tidigare har HP skrivit om attdet blivit vanligare med brev som inte komemr fram i tid, vilket enligt Posten beror på att fler brev av effektiviseringsskäl sorteras maskinellt i gångordning och att det har varit inkörningsproblem.Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.