Passagerare nötallergiker – SAS vägrade varna

15 augusti, 2016 i Hälsa

Assals hemresa till Stockholm från Los Angeles förvandlades till en mardröm. Personalen vägrade varna om hennes nötallergi och hon fick svaret att ”business class måste få sina nötter”, skriver Aftonbladet. När de landade blev hon utnämnd till ”resans otrevligaste passagerare” av kabinpersonalen. Cathrine Sandegren, presskontakt på SAS, säger att händelsen låter osannolik, men att man kommer att reda ut den direkt med Assal. Hon berättar att SAS har jordnötsfria flygningar men att man inte kan garantera att det inte finns spår av jordnötter och andra nötter i snacks eller i maten. I övrigt vill hon inte kommentera vad som hände Assal ombord på flygplanet. – Men kunde har haft en dålig upplevelse och vi kommer att ta reklamationen på största allvar. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.