Fler drabbade av bluffande sotarfirma

23 augusti, 2016 i Bedrägeri

Sotarfirman fortsätter härja i Västerås. Sune i Irsta är en av många som hört av sig efter att VLT skrivit om sotarna som bluffar sig fram, skriver tidningen. I torsdags förra veckan ringde en man från ett företag, han inte uppfattade namnet på och berättade att de var i området. De skulle feja imkanalen som är kopplad till köksfläkten. – Han frågade inte om jag var intresserad utan bara om det passade bäst på förmiddagen eller eftermiddagen, säger Sune. – Det bästa är att avböja och ta den firma som är etablerad. Man brukar få en lapp i brevlådan före besöket, säger Tommy Hultman, konsumentjuridisk rådgivare, Västerås stad. Han säger också att man har rätt att avboka om man låtit sig luras. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.