Familjesemestern förstördes av 10 000 hippies

31 augusti, 2016 i Konsumenträtt

En familj från Halmstad firade jul och nyår i Mexiko, men plötsligt invaderades hotellet av festivaldeltagare, skriver SVT Nyheter Halland. Stranden spärrades av och scener började byggas, och hotellen invaderades av festivaldeltagare. Förutom problemen med festivalen är familjen också missnöjd med att de fått för trånga extrasängar och de fick heller inte det extra benutrymme på flyget hem som de betalat för. Researrangören hade också informerat om att det var 14-årsgräns på gymmet men när familjen kom dit var det 18-årsgräns vilket ledde till att barnen inte kunde träna. Fritidsresor säger att de redan ersatt familjen, men ARN anser att de ska få ytterligare 18 267 kronor för problemen med festivalen och de trånga sängarna. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.