Säfflebo får tio kronor i ersättning från Transportstyrelsen

1 september, 2016 i Konsumenträtt, Motor

Örjan från Säffle får tio kronor i ersättning för att hans bil felaktigt registrerats vid en betalstation för broavgift, skriver SVT Nyheter Värmland. – Jag ringde först till Transportstyrelsen och berättade att jag inte varit i Sundsvall på år och dag, berättar Örjan. Transportstyrelsen ville dock inte alls medge att de hade fel utan skickade en skrivelse till Örjan med bildbevis i form av ett fotografi på två bilar vid betalstationen vid tidpunkten för den aktuella händelsen. Ingen av bilarna tillhörde dock Örjan. Ärendet med begäran om tiokronan slussades sedan runt inom olika avdelningar innan det slutligen hamnade i händerna på en jurist som om fram till att Örjan haft rätt hela tiden. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.