Cecilia Tisell ny KO och generaldirektör

2 september, 2016 i Allmänt

Regeringen har [igår] utnämnt Cecilia Tisell till ny konsumentombudsman, KO, och generaldirektör för Konsumentverket. Cecilia Tisell har tidigare varit vikarierande KO och generaldirektör för Konsumentverket. Dessförinnan har hon haft olika chefsbefattningar i domstol, skriver Konsumentverket. Till artikeln >>
NWT gratulerar Cecilia Tisell till nya jobbet. – Tusen tack! Det känns jätteroligt. Det är ett stort, viktigt och spännande uppdrag att få leda Konsumentverket och jag är jätteglad och tacksam över att jag fått det stora förtroendet. Med alla duktiga, kompetenta och engagerade medarbetare känner jag stor tillförsikt inför uppdraget. Jag är alldeles uppfylld, säger hon. Cecilia Tisell pekar ut telefonförsäljning och abonnemangsfällor som två stora frågor just nu. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.