Hon lurar offer på Håkan-biljetter under skyddstillsyn

7 september, 2016 i Bedrägeri

Hon hävdar själv att risken för att hon återfaller i brottslighet är låg. Men LT kan avslöja att bloggerskan fortsätter med sina bedrägerier. Så sent som i lördags insåg en 20-årig kvinna att hon blivit lurad – och flera andra har drabbats de senaste veckorna, skriver tidningen. Polisen bekräftar att det finns färska fall. – Jag kan inte säga hur många men det är fler än tre i alla fall, säger Martin Fälling, gruppchef för operativa gruppen på bedrägerisektionen i Stockholm. Nyligen lades 26 bedrägerifall ner eftersom den brottsligheten ligger i tiden före rättegången i våras och straffvärdet för de fallen är samma som påföljden i våras. – Det är olyckligt men det är så rättssystemet fungerar. Enkelt uttryckt har hon fått ett frikort här, det är inte roligt, säger Martin Fälling. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.