Skar sig på studsmatta från Biltema

12 september, 2016 i Hälsa

En kvinna har anmält Biltema till ARN, och hävdar att familjens hund skurit sig på en studsmatta, rapporterar NWT. När den var på plats i trädgården ska familjens hund ha skurit sig på en skruv som stack ut under studsmattan. Enligt anmälan ska flera skruvar ha stuckit ut på undersidan. I anmälan uppger kvinnan att hon gick tillbaka till butiken för att lämna tillbaka varan och få kompensation för de omkostnader som uppstått på grund av skadan. Där ska dock svaret ha blivit att hon vare sig kunde returnera studsmattan eller få någon ersättning. Till artikeln >>

1 svar på Skar sig på studsmatta från Biltema

  1. Nej, nu går det alldeles för långt – man kryper väl för f-n INTE under en studsmatta!
    Är det hunden som är otroligt nyfiken på att undersöka undersidan av studsmattan så får man helt enkelt hålla den borta!
    Det enklaste och bästa sättet är ju att sätta ett skydd så att den inte kommer in under studsmattan!

    Klimatet håller på att bli som i USA – man stämmer ett företag bara för ”en fis på tvären”!!

    ANVÄND SUNT FÖRNUFT!!!