Knivslipar-liga härjar i Östergötland

13 september, 2016 i Bedrägeri

Personer som till en början erbjuder sig att slipa dina knivar, men sen försöker hota sig till tiotusentals kronor. Nu verkar en knivslipar-liga åter härja i länet, skriver MVT. Ett företag i Norrköping fick i veckan påhälsning av två män som erbjöd sig att vässa företagets knivar, så att de skulle bli så vassa att de ”kunde skära genom stål”. Männen ska ha pratat franska sinsemellan och varit propert klädda. De ska snabbt ha skrivit dit siffror på ett papper, som de ville få företaget att skriva under. När männen lämnade företagets lokaler tog de med sig ett föremål, troligtvis en kniv. Ett par dagar senare var de tillbaka och sa att de hade de slipade knivarna med sig ”enligt överenskommelse” och ville ha betalt. Det aktuella företaget vägrade dock att betala, men vill nu varna andra. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.