Familjebilden från chartern dök upp i reklam

19 september, 2016 i Konsumenträtt

En bild från semestern på Kanarieöarna, där bloggaren Rose-Marie Fallgrens barn leker på stranden, dök plötsligt upp som reklam på bland annat Instagram. Bilden visade sig var en del av en marknadsföringskampanj för Halland – trotst att hon aldrig sålt eller givit någon rätt att använda bilder på hennes barn, skriver Dagens Media. Digitalbyrån Delorean, som ligger bakom kampanjen, menar att bilden sluntit med av ett misstag. Rose-Marie Fallgren menar att det inte är första gången som byrån använder bilder olovligt. Hon har dock gått med på en förlikning med Delorean. Hon tyckte synd om Halland.se, som de hade behövt stämma annars, eftersom bilden publicerades hos dem. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.