Kvinna lurade man på drygt 69 000 kronor

19 september, 2016 i Bedrägeri

En 40-årig Eslövsman har blivit grundlurad av en 27-årig bedragerska. Nu har hon dömts för att ha lurat av honom drygt 69 000 genom att använda falska namn, skriver SKD. De har aldrig träffats i verkligheten utan alla kontakter har skett över nätet. I sina kontakter med mannen har kvinnan växlat mellan olika falska namn. Tingsrätten i Lund konstaterar att kvinnan varken haft viljan eller förmågan att betala tillbaka pengarna. Hon har under perioden haft låga inkomster och har dessutom haft en skuld på 200 000 kronor.
Kvinnan förekommer sedan tidigare under tolv avsnitt i polisens belastningsregister. Hon har bland annat dömts för bedrägeri, utpressning och dömdes 2012 till elva månaders fängelse. Nu döms hon till skyddstillsyn med 80 timmars samhällstjänst. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.