Kvinna svindlad av sol- och vårare

22 september, 2016 i Bedrägeri

Den 70-åriga kvinnan trodde hon mött kärleken i sitt liv. Istället blev hon lurad på 1,8 miljoner kronor, skriver SVT nyheter Västmanland. Mannen hon träffade på en dejtingsajt utgav sig för att vara en 59-årig civilingenjör från USA och han hade kommit över ett stort parti guld i som han ville sälja i Europa. Ganska snart behövde han hjälp med både det ena och det andra och kvinnan betalade ut pengar till olika konton i Europa och ett i Sverige. Kontot i Sverige stod på en 29-årig man i Sala. Han åtalas nu för penningstvättsbrott för att ha tagit emot 69 500 kronor från kvinnan. Men det går inte att bevisa att det är han ensam som ligger bakom alla bedrägerier, enligt åklagaren. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.