Steningebo får rätt mot Bauhaus

6 oktober, 2016 i Konsumenträtt

En man som köpte klinkers av Bauhaus till sitt badrum förutsatte att kaklet hade samma nyans, vilket det inte hade, skriver UNT. Bahaus menar att klinkers kan ha olika nyanser på grund av att det kommer från olika bränningar. Vidare skriver företaget i sitt svar till ARN att de har som rutin att kontrollera att varje leverans har rätt nyans, men att det är plattsättarens skyldighet att kontrollera detta innan arbetet påbörjas. I fallet med Steningebon så intygade plattsättaren att nyansen var rätt – men det visade sig inte stämma. ARN anser att Steningebon gjort vad han kunnat för att kontrollera nyansen och rekommenderar därför att Bauhaus i Barkaby ersätter honom med 75 000 kronor. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.