Bedragare annonserade på studenternas egen sida

12 oktober, 2016 i Bedrägeri

Bedragare som lurar utländska studenter har annonserat på Linnéstudenternas egen bostadsförmedlingssida. Peter från Slovakien är en av dem som nappade på den fejkade bostadsannonsen, skriver SVT Nyheter Småland. han betalade 10 000 kronor i förskott för rummet. När han blev skjutsad till huset han skulle bo i fanns ingen där. – När jag kom tillbaka var där en familj som inte hade en aning vad jag pratade om. När jag ringde till kvinnan vars namn stod på kontraktet visste hon ingenting om någonting. Då förstod jag att jag hade blivit lurad, säger han. Linnestudenterna är förvånade över att fejkannonsen legat på deras bostadsförmedlingssida, eftersom de brukar göra noggranna kontroller av de som annonserar. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.