Sålde samma telefon – tre gånger

21 november, 2016 i Bedrägeri

Den 33-åriga kvinnan försökte tjäna pengar på sin Iphone 6s. Tre män gick på bluffen. Två försäkringsbolag gjorde det inte, skriver Corren. En 43-årig man från Linköping satte in 4 500 kronor på hennes konto som betalning i förskott. Hon lyckades också förmå en 23-årig man från Falun att betala 5 800 kronor för samma telefon och hon lyckades få en 35-årig man i Östersund att betala 5 098 kronor. Kvinnan anmälde till sitt försäkringsbolag att hon blivit av med den vid ett restaurangbesök och ville ha ersättning för sin förlust. Eftersom allt verkade fungera så tecknade hon ytterligare en hemförsäkring i ett annat försäkringsbolag och anmälde återigen telefonen som stulen. Kvinnan döms nu till villkorlig dom och 60 dagsböter. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.