Inger Ljung Olsson ny programledare för Plus

25 november, 2016 i Allmänt

I vår får Plus en ny programledare. Inger Ljung Olsson kommer att leda programmet tillsammans med Sanne Olsson, skriver SVT Nyheter Västerbotten. Inger Ljung Olsson kommer närmast från Go’kväll, där hon varit programledare i flera år. Innan dess har hon även jobbat på SVT Nyheter Västerbotten. – Det känns jättekul och väldigt spännande att få göra Plus, som ju har en lång tradition i TV-huset i Umeå. Och ärofyllt, inte minst, att ta stafettpinnen nu, säger Inger Ljung Olsson till Plus. – När folk blir lurade och inte får det de betalt för. När marknaden på olika sätt försöker sko sig på folks oro eller rädsla eller okunskap. Då blir jag arg, säger hon. Mathias Andersson slutar efter 13 säsonger. Nästa år fyller Plus 30 år och lagom till jubileet kommer programmet även få en uppdaterad form, där tittarnas inspel blir viktigare än någonsin för programinnehållet. Programmet kommer också få en tydligare aktualitetsprägel, för att snabbare kunna fånga upp ämnen som är angelägna i tittarnas vardag. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.