Oseriösa hantverkare kräver 25 gånger mer

26 januari, 2017 i Bedrägeri

Efter två fall med oseriösa hantverkare i Täby och Vallentuna de senaste dagarna ser polisen en ny trend. Nu varnar polisen återigen villaägare, skriver Stockholm Direkt. – Ofta är det irländarna som brukar komma på våren, sommaren och hösten. Vi har inte sett det på vintern tidigare. Men nu såg vi en i Täby i går och en i Vallentuna i helgen, säger Jan Berlin, kommunpolis i Täby. Enligt polisen har hantverkarna i bägge fallen ringt på och erbjudit sig att byta hängrännor. – Man har gjort upp ett pris, som är någon tusenlapp, sedan när de gjort jobbet har de kommit och sagt att de ska ha 25 000 kronor. I bägge fallen har man mötts på mitten och fått pröjs betydligt mer än vad man tänkt från början, säger Jan Berlin. Nu har polisen gått ut på sin Facebooksida där de ber om hjälp för att hitta de misstänkta hantverkarna. Både signalement på personerna och bilarna har lagts ut. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.