Polisen jagar ökände sol- och våraren

13 februari, 2017 i Bedrägeri

Han är en av Sveriges värsta sol- och vårare. Nu jagar polisen återigen storbedragaren Vincent Carlsson, 69, efter ett stort antal brott mot äldre kvinnor, skriver Expressen. ”Mannen påstår sig ofta komma från olika företag, till exempel ICA, Coop, olika banker eller datainspektionen. Han lurar målsägaren genom att påstå att det blivit något fel på deras betalkort eller att de har betalt för mycket när de var och handlade. Han uppger att han ska ställa tillrätta det som blivit fel och vill ha målsägarnas bankkort och kod. Därefter tömmer han målsägarens konto på pengar.”, skriver polisen. Vincent Carlsson ”uppträder välvårdat och uttrycker sig väl”, och ska ha färdats i en mörkblå eller grå Volvo V70, alternativt en vit Volkswagen Passat. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.