Bedragare gripen efter biljakt

16 februari, 2017 i Bedrägeri

En man i 70-årsåldern som misstänks för ett stort antal bedrägerier runtom i landet, bland annat i Västernorrland, har gripits i Uppsala. – I polisens region Nord rör det sig om 10-15 fall där vi misstänker att han varit inblandad, säger Lars Andersson vid polisens bedrägericentrum till SVT Västernorrland. Mannen har varit efterlyst sedan i höstas, och är välkänd av polisen. Han har dömts till fängelsestraff ett flertal gånger för liknande brottslighet. Enligt Lars Andersson är mannen mycket förslagen och uppträder trovärdigt. Det som nu utreds är ett stort antal bedrägerier som ska ha begåtts företrädesvis mot äldre kvinnor. Mannen ska ha påstått sig komma från olika företag, däribland livsmedelskedjor, olika banker eller datainspektionen. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.