Mor och son döms för Traderabluffar

20 februari, 2017 i Bedrägeri

Tillsammans med sin son annonserade den 50-åriga kvinnan ut varor på auktionssajten Tradera, främst tatueringskit, som aldrig levererades. Nu döms kvinnan och hennes 28-årige son för elva fall av bedrägligt beteende, skriver Skånska Dagbladet. Det började med att de sålde begagnade varor, sedan kom sonen med idén att de istället skulle börja sälja produkter som beställdes från en leverantör, varifrån den skickades direkt till kunden efter att denne gjort sin betalning. Både mor och son förnekar att de haft som avsikt att lura kunderna på pengar. Tingsrätten anser dock att det faktum att de inte försökt beställa de varor de fått betalt för gör att de ska dömas för brottet. Till artikeln >>

Kommentarsfunktionen är avstängd.