Better living Global marketing (1 inlägg)

 • Profilbild för alarune alarune skrev 7 år, 5 månader sedan:

  https://member.blgm.hk/en/login.php

  https://bp8.hk/

  Hej jag tror detta är en uppenbar scam. Har försökt hitta lite info om better living. En bekant till mig har köpt en unit för runt 7000 kronor och en unit består av 2000 bud. Dessa bud kan du använda till aktions sidan där du kan exempelvis köpa en rolex för halva priset. Men det är något lurt med allting…det verkar som att ju mer units du köper desto mer pengar kan du tjäna per månad. Om man har en unit kan du tjäna 476 dollar nått sånt per månad. Desto fler du har destå bättre. Om du köper 40 units vilket är det största du kan ha så får du upp till 18000 dollar i månaden. Och dessa units kan du använda i 90 dagar och sedan behöver du köpa nu. Som jag fattar det som så får du ut 18000 dollar på 40 units så får du behålla hälften och kan ta ut. Alltså 9000 dollar. De andra 9000 dollar går till ett savings wallet account. Som du kan köpa nya units för.

  Jag trodde först det handlade mest om aktionen. Att du kan köpa en rolex, väska, eller en iphone till ett billigt pris. Men det verkar som att det mer handlar om att tjäna pengar på units.

  En kvinna som har hand om detta i sverige som introducerar folk till detta, påstår att hon tjänar nu 90000 dollar allt som allt per år. Och enligt henne har hon satt in 50000 kronor. Verkar helt otroligt att det blir sådan avkastning. Detta måste vara en scam.

  Undrar om det är någon som vet mer om det här företaget? Personen som äger det heter teng luke och företaget har sitt säte i hongkong.

  Mvh Alex